Skip to Content

Disclaimer

Ansvarsfraskrivelse

Investeringsfondsbranchen påtager sig intet ansvar for eventuelle tab eller skader som følge af indholdet på dette websted eller tredjemands brug heraf, hvad enten dette skyldes fejl eller uhensigtsmæssigheder i indholdet eller andre årsager.

Ophavsret

Investeringsfondsbranchen har retten til domænerne www.investering.dk og www.ifb.dk.

Investeringsfondsbranchen har ophavsretten til indholdet på www.investering.dk i henhold til ophavsretsloven, medmindre andet er aftalt i konkrete tilfælde. Ophavsretten omfatter alt indhold, der er publiceret på webstedet, uanset om indholdet efterfølgende er slettet eller ændret.

Det er tilladt vederlagsfrit at kopiere materiale fra webstedet - såvel elektronisk som i papirform - forudsat, at Investeringsfondsbranchen anføres som kilde. Det er ikke tilladt at ændre eller forvanske indholdet.

Det er tilladt at oprette links, herunder dybe links, til webstedet forudsat, at der linkes direkte til Investeringsfondsbranchens adresse, så linket åbnes i en ny browser, hvor hele webmiljø er bibeholdt. Disse links må dog ikke bruges i reklamemæssigt øjemed.

false
Sidst opdateret: 23–4–2014